Termeni si Conditii de Utilizare

 

 

 Termeni si conditii
Condiții de utilizare și termeni și condiții (Acord de utilizator)

 

Următoarele clauze de declinare a responsabilității și termeni de utilizare se aplică în general tuturor postărilor pe site-ul SuperAnunturi.ro.

Se înțelege, de asemenea, că orice persoană care postează pe site-ul Superanunturi.ro a fost prezentată cu această clauză de declinare a răspunderii și termeni de utilizare înainte de a face acest lucru și, în conformitate cu termenii indicați mai jos.

Vizitarea acestui site și / sau utilizarea oricăror produse și / sau servicii de pe acest site web. Sunteți de acord cu următorii termeni de utilizare.

Dacă nu sunteți de acord cu următorii termeni de utilizare, nu utilizați acest site web.

Site-ul web acționează numai ca distribuitor de informații (NU ca editor de informații) și proprietarul site-ului nu își asumă răspunderea pentru informațiile sau conținutul postat pe site-ul web.

Sunteți de acord în mod expres că utilizarea SuperAnunturi.ro se face pe propriul dvs. risc.SuperAnunturi.ro se declară în mod expres garanții de orice fel, indiferent dacă garanțiile implicite de vandabilitate, aptitudini pentru un anumit scop și neîncălcare.

Este furnizat pentru dvs. "așa cum este" și SuperAnunturi.ro nu oferă nicio garanție că SuperAnunturi.ro va fi în timp util, sigur, fără erori, sau nu îndeplinesc cerințele dvs. și nu garantează nici o garanție cu privire la rezultatele care pot fi obținute prin utilizarea SuperAnunturi.ro sau cu privire la exactitatea sau fiabilitatea oricăror informații obținute prin intermediul SuperAnunturi.ro.

Nici o parte nu va fi responsabilă pentru orice altă parte sau orice terță parte pentru creanțe sau pierderi de orice natură ale terților, inclusiv, dar fără a se limita la, profituri pierdute, daune punitive sau consecințe. SuperAnunturi.ro își rezervă dreptul de a elimina orice listă sau orice reclame pentru orice motiv.

 

REGULI DE POSTARE

 

Ne rezervăm dreptul de a elimina orice conținut publicat pe site-ul nostru în orice moment din orice motiv. SuperAnunturi.ro va lua decizii cu privire la faptul dacă conținutul încalcă orice Termeni, la discreția sa, după ce avem o notificare reală a unei astfel de postări. Noi tratăm membrii liberi și membrii premium în mod egal atunci când ne ocupăm de încălcarea termenilor. Fără a ne limita dreptul de a elimina conținutul, pentru a oferi instrucțiuni celor care postează conținut pe site-ul nostru.În cazul în care folosiți likemallnet.com vă rugăm să nu postați materiale care:

Conține vulgar, profan, abuziv, rasist de limbaj sau expresie de ură, epitete sau slursuri, text, fotografii sau ilustrații cu prost gust , atacuri inflamatorii de natură personală, rasială sau religioasă.

Nu acceptăm niciun anunț care conține conținut pentru adulți, iată câteva exemple de conținut inacceptabil:

Lewd sau imagini provocatoare.

Limbaj brut sau indecent, inclusiv povești adulte.

Site-uri cu fetișã sexualã (de ex.

Jucării sau produse pentru adulți.

Este defăimător, amenințător, disprețuitor, inflamator, fals, înșelător, fraudulos, inexact, nedrept, exagerat brut sau revendicări nefondate, încălcând drepturile de confidențialitate ale oricărei părți terțe.

Discrimină pe motive de rasă, religie, origine națională, sex, vârstă, stare civilă, orientare sexuală sau dizabilitate sau se referă la astfel de probleme în orice mod interzis prin lege.

Încălcă sau încurajează necorespunzător încălcarea oricărei legi, reguli, reglementări sau ordonanțe municipale, de stat, federale sau internaționale.

Face publicitate, promovează sau oferă spre comercializare orice bunuri sau servicii, cu excepția domeniilor desemnate în mod specific sau în acest scop.

Nu acceptăm anunțuri pentru medicamentele de prescripție sau farmaciile sau link-ul acestora.

Încarcă materiale protejate prin drepturi de autor sau alte materiale de proprietate de orice fel pe SuperAnunturi.ro fără permisiunea expresă a proprietarului acelui material.

Trimiteți în mod repetat același conținut sau conținut similar sau publicați în mod intenționat conținut într-o categorie irelevantă.

Nu puteți plasa anunțul într-o categorie necorespunzătoare.

Puteți plasa un singur anunț pentru produsul / serviciul / elementul dvs., trebuie să aibă o descriere corespunzătoare. nu permiteți anunțurile care spun doar "vino la site-ul meu pentru detalii" în descriere. În timp ce vă permitem să plasați în anunțul dvs. adresa URL a site-ului dvs. (numai la pagina site-ului dvs. care conține detaliile anunțului) în anunțul dvs. anunțul nu conține detaliile produsului, inclusiv intervalul prețului prețului, afișat în subiect, acesta va fi eliminat.

Este posibil să nu includeți cuvinte sau expresii în titlul sau descrierea anunțului care există doar în scopul returnării anunțului dvs. pentru mai multe expresii de căutare

. Anunțul dvs. trebuie să fie lizibil, iar conținutul trebuie să reflecte elementul / serviciul anunțat și nimic altceva.

Este posibil să nu includeți în textul dvs. niciun text, link-uri, grafică, conținut sau alte elemente care nu sunt direct legate de elementul / produsul / serviciul publicat.

Încarcă sau transmite viruși sau alte fișiere dăunătoare, perturbatoare sau distructive.

 

Distruge, interferă sau compromite în alt fel securitatea SuperAnunturi.ro sau a oricăror servicii, resurse de sistem, conturi, parole, severs sau rețele conectate la sau accesibile prin intermediul site-ului SuperAnunturi.ro sau al site-urilor conectate.

 

 

POLITICA DE RAMBURSARE

 Deoarece serviciile achiziționate și abonamentele pentru utilizarea SuperAnunturi.ro sunt redate și aveți utilizarea și beneficiați instantaneu de beneficiile acestor servicii, toate plățile sunt finale, iar rambursările nu pot fi acordate.

 

CONŢINUT

 

Informațiile găsite în cadrul site-ului SuperAnunturi.ro sunt doar pentru scopuri informative și NU sunt destinate consultanței medicale, juridice sau profesionale. Trebuie să evaluați și să suportați riscul asociat cu acuratețea, exhaustivitatea sau utilitatea oricărui conținut. SuperAnunturi.ro nu va fi responsabil pentru orice continut.

Acest site nu este niciodată implicat în nicio tranzacție și nu se ocupă de plăți, transport, tranzacții de garanție, oferă servicii de escrow sau oferă "protecție pentru cumpărători" sau "certificare vânzător"
 

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

 

Sunteți de acord că nu veți încărca sau transmite nici un conținut la SuperAnunturi.ro încălca orice brevet, marcă comercială, secret comercial, drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate ("drepturi") ale oricărei părți. garantează că proprietarul unui astfel de conținut a acordat în mod expres la SuperAnunturi.ro dreptul și licența fără drepturi de autor, perpetuă, irevocabilă, neexclusivă, neexclusivă de a utiliza, reproduce, adapta, publica, traduce, crea lucrări derivate din, distribui, conținutul (integral sau parțial) în întreaga lume și / sau să includă în alte lucrări sub orice formă, media sau tehnologie cunoscută acum sau dezvoltată mai târziu pentru termenii compleți ai oricăror Reguli care ar putea exista în astfel de conținut.

 

DECLARAȚIE DE CONFIDENȚIALITATE

 

Confidențialitatea dvs. este importantă pentru noi. Nu vom vinde sau comercializa informațiile dvs. personale cu nimeni sau cu nicio altă companie

.Acest site conține legături către alte site-uri web.

Nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate sau acele site-uri web.

Vă rugăm să vă asigurați că revizuiți politicile de confidențialitate ale site-urile web pe care le vizitați.

Unele pagini utilizează Google Adsense Network Advertising.You pot afla mai multe despre Google ', vizitând Google.

 

MODIFICAREA TERMENILOR

 

SuperAnunturi.ro își rezervă dreptul de a modifica această politică în orice moment și fără o notificare prealabilă, efectivă în momentul în care dispozițiile modificate sunt disponibile pe SuperAnunturi.ro

Sunteți responsabil pentru revizuirea regulată a acestor documente. Utilizarea continuă a site-ului web SuperAnunturi.ro după orice astfel de schimbări vor constitui consimțământul dvs. pentru astfel de șanse. SuperAnunturi.ro nu își asumă și nu își va asuma nici o obligație de a vă notifica orice modificare a Termenilor și condițiilor de utilizare.